Para ořechy rostou v Amazonii na stromech vysokých až 50 m, nesoucích plody připomínající kokosový ořech. V trsech obrovských tobolek se para ořechy skrývají ve dřevnaté skořápce. Jsou nejbohatším zdrojem selenu, který pomáhá chránit buňky, povzbuzuje činnost protilátek imunitního systému a dokonce snižuje riziko vzniku rakoviny močového měchýře a prostaty. Dva ořechy nám poskytnou více než denní potřebu selenu. Obsahují také velké množství vitamínu E, významné procento minerálů a omega-6 mastných kyselin, které tlumí záněty a zlepšují kvalitu pokožky. Nejzdravější je konzumace syrových para ořechů.
Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné, sezamová semena a výrobky z nich. Složení: jádra para ořechů 100 %. Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %. Obsah 100gr.
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 2744 kJ/656 kcal |
Bílkoviny | 14 g |
Tuky | 66 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 12 g |
Z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 8 g |
Sůl | 0,008 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.