Mandle v polevě z kokosu a bílé čokolády by měly být zařazeny do vašich jídelníčků. V tomto počasí jsou nejlepším lékem proti únavě a depresím. V jádru se zakousnete do mandle bohaté na hořčík a vápník, prospěšným pro pevnost kostí, nehtů, vlasů a správnost srdeční činnosti. Jemná poleva z bílé čokolády založená na kakaovém másle, mléce a cukru je společně se sypaným kokosem nedílnou součástí této pochutiny vhodné nejen k Vánočním tabulím a jiným příležitostem. Tato kombinace tří složek v podobě kuliček raffaello svou chutí učaruje každého.
Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj, sojové boby (sója) a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné.
Složení: 61 % Bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, laktóza, sušené odstředěné mléko, sójový lecitin (E322), aroma přírodního vanilky), 24 % mandlí, sušený kokos 15 %.
Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 2384 kJ/570 kcal |
Bílkoviny | 9,1 g |
Tuky | 40 g |
Nasycené mastné kyseliny | 20,7 g |
Sacharidy | 47,5 g |
Z toho cukry | 41,3 g |
Vláknina | 5,3 g |
Sůl | 0,105 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.