DĚKUJEME ZA VAŠE OBJEDNÁVKY. V TÉTO DOBĚ JSOU PRO NÁS VELKOU POMOCÍ. BOHUŽEL JSME BYLI VYPLAVENI POVODNÍ A TO NEJEN MY JAKO FIRMA, ALE TAKÉ VĚTŠINA NAŠICH ZAMĚSTNANCŮ VE SVÝCH DOMOVECH V SOUČASNÉ DOBĚ UKLÍZÍME JAK JEN TO JDE, ABYCHOM VAŠE OBJEDNÁVKY MOHLI VYRÁBĚT MĚJTE PROSÍM ZTRPENÍ A POCHOPENÍ, ŽE SE VAŠE OBJEDNÁVKY ZPOZDÍ O NĚKOLIK DNÍ DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A VĚŘTE, ŽE NÁM KAŽDÁ OBJEDNÁVKA POMŮŽE UDRŽET NAŠI FIRMU PŘI ŽIVOTĚ NEŽ SE Z TOHO VYHRABEME

Játrová paštika se sušenými švestkami

děkujeme, že dáváte práci

Můžeme doručit do:
1.10.2024
Možnosti doručení
7 dní
Kód: RD10Q15
110 Kč 98,21 Kč bez DPH
Kategorie: Maso, paštiky
Hmotnost: 0.4 kg
Játrová paštika se sušenými švestkami
Jen maloobchod

 Zavzpomínejte na své dětství a klasickou zabijačkovou paštiku, kterou připravovali vaši prarodiče. Kromě jater a slaniny v ní ochutnáte čerstvě opraženou cibuli, sušené švestky, muškátový oříšek a trošku majoránky. Čerstvě namletý pepř přidává na intenzivní chuti této klasiky mezi paštikami. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná i pro celiaky.

Doporučujeme konzumovat při pokojové teplotě a před podáváním promíchat, aby se propojily všechny chutě. Po otevření je nutné skladovat v ledničce a do 2 dnů zkonzumovat.

Paštiky, masové výrobky, sádlo a škvarky značky Čongrády jsou vyrobeny pouze z přírodních ingrediencí, s vyváženou chutí, a hlavně ze skutečného a kvalitního masa. Poctivé a trvanlivé. Přesně takové, jako byste si udělali sami doma. Bez obav je můžete dopřát svým dětem a celiaci si také nepřijdou zkrátka.

INFORMACE O produktu

 

Složení:
  • vepřové sádlo min. 38 %
  • vepřová játra min. 30 %
  • vepřové maso min. 25 %
  • cibule
  • česnek
  • sušené švestky min. 1 %
  • jedlá sůl
  • směs koření

 

Další informace:
  • hmotnost 170g
  • balení ve sklenici
  • skladování: Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 10 °C a spotřebujte do 2 dnů.
  • trvanlivost 24 měsíců

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

Congrady_Jatrovasvestka_vyzivovehodnoty 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: