DĚKUJEME ZA VAŠE OBJEDNÁVKY. V TÉTO DOBĚ JSOU PRO NÁS VELKOU POMOCÍ. BOHUŽEL JSME BYLI VYPLAVENI POVODNÍ A TO NEJEN MY JAKO FIRMA, ALE TAKÉ VĚTŠINA NAŠICH ZAMĚSTNANCŮ VE SVÝCH DOMOVECH V SOUČASNÉ DOBĚ UKLÍZÍME JAK JEN TO JDE, ABYCHOM VAŠE OBJEDNÁVKY MOHLI VYRÁBĚT MĚJTE PROSÍM ZTRPENÍ A POCHOPENÍ, ŽE SE VAŠE OBJEDNÁVKY ZPOZDÍ O NĚKOLIK DNÍ DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A VĚŘTE, ŽE NÁM KAŽDÁ OBJEDNÁVKA POMŮŽE UDRŽET NAŠI FIRMU PŘI ŽIVOTĚ NEŽ SE Z TOHO VYHRABEME

Bůčková paštika s chilli

děkujeme, že dáváte práci

Můžeme doručit do:
1.10.2024
Možnosti doručení
7 dní
Kód: RD10Q14
110 Kč 98,21 Kč bez DPH
Kategorie: Maso, paštiky
Hmotnost: 0.4 kg
Bůčková paštika s chilli
Jen maloobchod

Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření. Paštika neobsahuje lepek, takže je vhodná pro celiaky.

Doporučujeme konzumovat při pokojové teplotě a před podáváním promíchat, aby se propojily všechny chutě. Po otevření je nutné skladovat v ledničce a do 2 dnů zkonzumovat.

Paštiky, masové výrobky, sádlo a škvarky značky Čongrády jsou vyrobeny pouze z přírodních ingrediencí, s vyváženou chutí, a hlavně ze skutečného a kvalitního masa. Poctivé a trvanlivé. Přesně takové, jako byste si udělali sami doma. Bez obav je můžete dopřát svým dětem a celiaci si také nepřijdou zkrátka.

INFORMACE O produktu

 

Složení:
 
  • vepřové maso min 65%
  • vepřové sádlo
  • rajčatový protlak (rajčata, sůl)
  • hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření)
  • cibule
  • jedlá sůl
  • mletý pepř
  • mletá chilli paprika min. 0,5%

 

Další informace:
  • hmotnost 170g
  • balení ve sklenici
  • skladování: Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 10 °C a spotřebujte do 2 dnů.
  • trvanlivost 24 měsíců

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

Congrady_Buckova_chilli_vyzivovehodnoty  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: